UES

Spenderade en dag i veckan på Upper East Side, ett område där jag annars inte spenderar så mycket tid. Men varje gång jag kommer dit så gillar jag det verkligen, finns så mycket fina byggnader, mysiga affärer och sen är det så lungt och skönt. Jag och Carolina tog i alla fall lunch på Bluestone’s nya cafe och sen promenderade vi lite i Central Park. Så himla mysig dag! Nu ska jag iväg och göra mina ögonfransar, men vi hörs senare! x 

/ Spent my day on Upper East side, which is one area where I usually don’t spend much time. But everytime I come here I really love it, there are so many nice buildings, cozy stores and it’s also so relaxing and calm. Carolina and I ate lunch at Bluestone’s newest location, good as always. After that we went for a walk in the park, such a nice day. Now I need to run and get my lashes done, later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *