CASUAL WAY

Dress from random store in Soho / Shoes from Nike / Bag from Chanel 

Detta hade jag på mig förra veckan, älskar denna klänning som funkar perfekt till både fest och vardags. Denna gång ville jag ha en lite mer casual look så matchade klänningen med ett par sneakers. Måste även säga att jag verkligen gillar färgen på denna klänning, det är nog mitt första gröna plagg i garderoben haha. De senaste dagarna har vart ganska hektiska med fashion week och event och annat kul, har en del bilder som kommer upp senare men vill ni ha live updates så kan ni följa mig på snapchat @akerstroms 

/ This is what I wore a week ago. loving this comfortable dress that works both night and day time. Here I wanted to go casual so sneakers was the perfect match. I really liked the color of the dress as well, it’s probably the only green piece in my closet haha. The last days has been very hectic but fun with fashion week and differernt events, I’ll have photos coming up on the blog later! Anyway you should all follow my snapchat for live updates, you find me at @akerstroms. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *