GINGHAM

Top from Zara / Pants from Zara / Shoes from Topshop / Bag from Chanel 

Hade denna outfit förra veckan. Byxorna är nya och jag älskar dom, jag tänker mig ett de blir så fint i höst med en stor stickad tröja. Mönstret känns även så rätt för den kommande säsongen. Idag har jag vart i Williamsburg och fotat lite med ett svenskt märke som ni nog kommer att få se mer av framöver! x 

/ I wore this outfit last week. The pants are new and I really love them, when it gets colder I’m gonna wear it with a big knitted sweater, so cozy.. The pattern feels also on point for the fall season. Today I’ve been in Williamsburg all day shooting for a swedish brand that you will probably see more of on my blog later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *