KAREN WALKER STAR CITY

Här är några bilder som jag tog på Karen Walkers SS16 runway show. Namnet på kollektionen är Star City vilket känns som ett väldigt passande namn. Jag gillar verkligen färgerna, blått och guld med inslag av orange, det är väl ungefär så långt som jag skulle kunna tänka mig att gå då det kommer till färger. Att ha fått chansen att gå på flera shower här i New York har ju vart som en dream come true och denna upplevelse har gjort mig säkrare på att det är just detta som jag vill syssla med. Att vara här med tusen andra människor från hela världen som delar samma intresse är verkligen så coolt och något som alla modeintresserade borde uppleva. x

/ Here are some pics that I took at the Karen Walker SS16 runway show. Star City is the name of the collection which feels like the perfect name. I really like the color scheme, I mean the blue, orange and gold is probably how far I would be able to go when it comes to wearing colors haha. Being able to attend some shows during this fashion week has been like a dream come true and I’m more sure than ever that this is what I want to do. Being here with thousands of people from all over the world who all shares the same passion is just so cool and an amaxing thing to experience. x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *