SEAMORES

Jag måste verkligen rekommendera en ny favorit, det är perfekt på alla sätt och vis. Efter att ha sätt detta ställe på Food Network har jag velat gå hit men aldrig hittade någon passande tid för det. Men nu så fick jag äntligen testa det tillsammans med Carolina! Eftersom att fisk är min absoluta favoritmat så är detta den ultimata restauarangen för mig eftersom de enbart serverar fisk. Det finns fisk tacos, poke, sallader eller så kan man beställa in fisk från deras ”daily landing” och välja sina egna tillbehör. Vi testade på tonfisk poke och crispy tacos så gott men kan inte vänta tills jag kommer tillbaka för att testa mer av deras goda mat! x 

/ I really have to recommend this restaurant guys.. It’s perfect in every way!! I wanted to go her for weeks after seeing it on Food Network (food tv chanel I watch all the time) and now I finally got to try it. Since my favorite food is fish this is like the ultimate fit for me, they serve all fish in different ways. They have fish tacos, poke, salads, and you can even choose your fish from their ”daily landing” and they cook it after taste with sides of your chocie. Last time we had the poke and it was amazing,  I can’t wait to be back and try more of their delicious food! x 

Seamore’s, 390 Broome st, Nolita, NYC. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *