ESSIE FALL PREVIEW

Var på preview av Essies höstkollektion tillsammans med tidningen Seventeen. Eventet var i en skyskrapa med utsikt över hela Manhattan och Central park, så himla fint. På bilden ser ni i alla fall de nya färgerna för hösten och min personliga favorit är helt klart färgen till höger som kommer att få pryda mina naglar framöver! De bjöds på goda mocktails och lite annat smått och gott, fick självklart även med mig mitt favorit nagellack hem. x 

/ Went to the preview of Essies fall collection together with Seventeen Magazine. The event was located on the top of Herst Tower with a view over the whole city as well as Central Park, so pretty! On the last picture you can see the new colors and my favorite is the on to the right, you will defintely see me wearing it this fall. They also served mocktails and some other sweets, thank you Essie and Seventeen for having me. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *