CLASSICS

Skirt from Zara / Shirt from Comme des Garcons / Bag from Chanel 

Sitter just nu på flyget hem från Idaho där vi spenderade 18 timmar för att gå på ett bröllp. Så tänkte att jag skulle passa på att uppdatera er lite. Denna kjol hittade jag inne på Zara häromdagen, perfekt vardagskjolen som kommer att passa bra även i höst med en tjockare tröja och ett par stövlar. Ni kanske ser att mitt smink är lite annorlunda, fick det nämligen fixat på ett event men blev lite för mycket runt ögonen för min smak. Men det är alltid kul att testa något nytt men föredrar nog min egna sminkning! x 

/ I’m right now on the flight on my way home from Idaho where we spent 18 hours to go to a wedding. So I thought it was perfect time to update you guys. I found this skirt at Zara the other day, its like the perfect everyday skirt, when it gets colder Im thinking about wearing it together with a knitted top and a pair of overknee boots. Maybe you noticed that my make up is a little bit different on these picutres, I actually got my makeup done at this event but it was a little bit too much for my taste. I must say that I prefer doing my own make up even if it could be fun to try something diffrent! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *