FALL SHOES

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here / 6. Here 7. Here 8. Here 9. Here 10. Here / 11. Here 12. Here 13. Here 14. Here 15. Here

Eftersom jag har fått lite frågor angående höstskor så har jag tagit fram alla mina favoriter till er. Stövlar och ett par ankelboots känns som säsongens måste och gärna ett par bekväma sneakers till det. Vill man satsa på färg så tycker jag mörkblått, grönt eller vinrött känns rätt. Viktigast av allt tycker jag är bekvämligheten, orkar aldrig gå omkring i ett par skor som inte är sköna, tänk på det! x 

/ Since I got a lot of qustions about what kind of shoes to wear for the fall season I decided to show you some of my favorites. The overknee boots and the ankle booties is a must this season and I would also recommend a pair of comfy sneakers. If you want to wear color I would recommend a dark blue, green and wine red. What’s most important for me nowdays is how comfortable the shoes are, I can never stand walking around all day in uncomfortable shoes, definitely something to think about when getting new shoes! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *