FIRST FALL OUTFIT

Dress from Lulu’s / Shoes from Topshop / Bag from Other Stories / Sunglasses from Asos 

Hej på er fina! Här är nog min första lite höstiga outfit för i år, man börjar kunna känna att det är lite kyligare nu, särskilt om kvällarna. Klänningen fick jag på eventet med Lulu’s som jag skrev om för några dagar sedan, vad tycker ni? Jag gillar den och tycker att färgen är perfekt för denna säsong. Annars så har jag inte haft den kanske bästa dagen tyvärr, min mobil bestämde sig för att lägga av så alla mina bilder försvann. Måste bli bättre på att spara ner alla bilder på icloud och så men blir så förvirrad.. Nu har jag i alla fall beställt den nya iphonen som kommer på fredag, äntligen!! x 

Hi guys! Here’s probably my first fall outfit so far this year, but I can really tell its getting colder here, especially during nights. I got the dress at the event with Lulu’s, what do you think? I really like it and I think the color is just perfect for this season. Anyway, today has not been the best day for me since my phone suddenly decided to stop working, so now all my pictures and everything is gone.. it really sucks. I need to be better att saving my pictures on the cloud or whatever, but it makes me really confused haha. The good news is that I already ordered the new iphone and that I’ll get it this friday, finally! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *