IN MY MAKEUP BAG

Foundation from Giorgio Armani. Lip liner from Mac in colors Whirl and Soar. Här är mina nya favoriter i sminkväskan. Jag har länge använt mig av Makeupforevers foundation men tyckte att den var lite väl matt för mig. Jag föredrar en lite mer dewy look så denna fondation från Armani passade mig bättre och jag ger den helt klart bästa betyg. Har även köpt dessa två lipliners från Mac som jag använder i princip dagligen, färgerna är verkligen så fina, rekommenderar dom verkligen. x 

Here are my new favorites in my makeup bag. I’ve used Makeupforevers foundation for a long time but I thought it was a little too matte for my taste. So I went to Sephora and I got to try the luminous silk fondation from Armani, since I wanted a little bit more dewy finish, this foundation was perfect for me. I also got two new lipliners from Mac, I really love them and have been using them almost everyday, would truly recommend them both. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *