CUTE BUT PSYCHO

Tshirt from Brandy Melville / Skirt from Zara / Bag from Chanel / Sunglasses from Forever 21

Hej på er! Här är en liten outfit som jag hade på mig häromdagen, jag älskar verkligen denna tshirt och ni som följer mig på snapchat har nog redan sett den en del. Jag försöker njuta av min sista helg som fri men har redan fått riktig ångest över att komma tillbaka till skolan efter tre månaders ledighet. Nu ska jag iväg och möta Fanny för en liten tjejkväll, vi ska se filmen The Intern och jag har riktigt höga förväntningar och vill inte bli besviken haha.. x 

Hi guys, here’s an outfit that I wore a couple of days ago. You have probably already seen it on my Snapchat and Instagram but I just have to say that I really love it.  I’m trying to enjoy my last days as free but I’ve already started to feel kind of anxious about going back to school after three months off. So anyway, now I’m meeting Fanny for a girls night, we are going to watch The Intern and I hope it will meet my high expectations. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *