DENIM FLARES

Jeans from Parker Smith / Sweater from Zara / Bag from Chanel / Shoes from Public Desire Såhär matchar jag mina flare jeans, med en mysig stickad tröja och min favoritväska. Hösten har nu kommit hit till New York och jag känner mig aningen oförberedd om jag ska vara ärlig. Det behövs en stor påfyllning av mysiga stickade tröjor och även en ny kappa. Jag har faktiskt beställt lite nytt men mer om det senare, för nu är   är det verkligen dags för mig att sova, vi hörs! ♥

This is how I wore my flare denim jeans, I paired it with this cozy sweater and my favorite bag.
Fall is definitely here now and I feel kind of unprepared, I need to get some more sweaters and maybe another coat to keep myself warm. I actually already ordered some stuff but more about that later, now I really need to get some sleep. Later guys! ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *