ABOUT THAT SPECIAL DAY

Nu har jag levt livet som förlovad i liter mer än två månader och jag har ju självklart börjat fundera på den stora dagen. Fanny är ju den rätta personen att prata med då det kommer till bröllop och hon gav mig inspirationen till en liten storyboard. Så här är en liten överblick på sånt som jag tycker om och som jag tror skulle kunna passa på vår dag, eftersom jag älskar värme så blir det nog ett sommarbröllop någonstans i Kalifornien. Att planera sitt bröllop är verkligen en dröm, det är verkligen så kul och jag kan inte vänta med att dela denna resa med er! x 

Now I lived the life as engaged for about two months and I definitely started to think about the big day. Fanny is the right person to talk to when it comes to weddings and she gave me the inspiration to create a storyboard. So here is an overview of things that I like and think would fit me and my fiancé perfectly on our day. Since I love summer and the hot weather we  will probably have a summer wedding somewhere in California. Planning my wedding is like a dream, it is so much fun and I can’t wait to share this trip with you. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *