VEST OBSESSED

Jeans from Topshop / Vest from TFNC (here) / Shoes from Ash / Bag from Givenchy / Sunglasses from Chanel Jag har blivit lite galen i västar på senaste tiden, tycker det är så himla fint. Den här är en ljus beige väst som kommer från TFNC London, gillar ni den? De kommer även att kunna gå bra med lite tjockare tröjor de lite kallare dagarna. Idag har jag och Fanny spelat in lite material till vår nya blogcast som kommer upp i helgen. Så kul, glöm inte bort att följa oss här! x 

I’ve started to become kind of obsessed with vests, I just think it looks so pretty. This is a light beige vest from TFNC London, do you guys like it? On colder days I think that it will also work with knitted tops and sweaters. Anyway, today Fanny and I have been working on our new video that will be up on our Youtube channel this weekend. So excited, don’t forget to follow us here! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *