BLOGCAST BY FANNY & FELICIA #2 SHOPPING


Hej fina ni, här kommer vår andra blogcast där vi tar upp ämnet shopping. Vi ger er helt enkelt våra bästa shopping tips, ska inte berätta mer ni får helt enkelt titta på videon. Jag tycker att det är kul eftersom att ni får verkligen se en annan del av mig i våra blogcasts, en sida som ni nog inte sett mycket av tidigare. (I slutet av denna video blir jag ju verkligen bekväm)  Hur som helst, har ni något ämne som ni skulle tycka var kul om vi tog upp eller något annat önskemål så kommentera bara. All respons är bra respons. Ha en härlig söndag nu! x 

Hi guys! Here is our second blogcast were we talk about something that I really love, shopping. We will give you our five best shopping tips but I’m not gonna tell you more, just watch the video, I think it’s fun because you all get to see a different side of me in these blogcasts, something that you probably haven’t seen before. Anyway, if you have a specific topic that you would like to hear more about or something else to say, just leave a comment. Have a great sunday, later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *