BRUNCH GIRL

Sant Ambroeus Soho, 265 Lafayette St, NY 10012 Jag älskar verkligen brunch, sen jag flyttade till New York har brunchen verkligen blivit min favorit måltid. I lördags så var det dags att testa brunchen på Sant Ambroeus som var så god, vill ni ha en riktigt god frenchtoast så är det hit ni ska gå, kan nog vara den bästa i New York. Hur som helst så ville jag även prata om denna päls, hur fin är den inte? Grön, fluffig och härlig, det kan nog inte bli bättre va. För er som är intresserade så hittar ni pälsen HÄR och HÄR

I really love brunch, when I moved to New York I started brunching for real and now it’s my favorite meal of the day. Yesterday it was time to try the brunch at Sant Ambroeus and it was so good, if you are looking for french toast, this is the place to go! Anyway, I wanted to talk about this faux fur, I mean it’s just so pretty! Green, fluffy and awesome, can’t get any better and for you who asked about it, you can find it HERE and HERE

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *