EAST OF CENTRAL PARK

Jeans from Asos (here) / Cardigan from Necessary Clothing (here) / Shoes from Topshop / Bag from Chanel Jag måste verkligen rekommendera Asos jeans, här är mitt senaste par och jag älskar dom. Jag äger runt 4 par Asos jeans och fler kommer det att bli, det här är absolut inte sponsrat utan bara min åsikt. De är även så bra pris på dom, så man kan köpa på sig flera, så bra! Matchade i alla fall dessa jeans med en mysig cardigan och ett par boots, den perfekta höst-outfiten. Så simpelt men så fint. x 

I really have to recommend Asos denim collection, this is my latest pair and I love them. I think that I own 4 pair of Asos-jeans now and I promise there will be more. This is not a collaboration or ad, I just truly love them so much. For being high quality denim the price is also a steal, too good to be true haha. Anyway, I paired these ones with a fluffy caridagan and a pair of boots, the perfect fall outfit! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *