WEBSHOP FAVORITES

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE

Här är veckans webshop favoriter, slängde dock in mina skor där också eftersom att jag har fått frågor om dom. Den gråa kappan är så himla fin och jag blir galen för att jag inte kan hitta den någonstans här borta. Det är precis en sådan kappa som står högst upp på min lista just nu! Nu ska jag till skolan och skriva prov, önska mig lycka till x

Here are my webshop favorites for this week, I also put my shoes in there since I got a lot of questions about them. My favorite is the grey coat, I love everything about it and it makes me kind of crazy that I can’t find it here. It’s exactly that kind of coat that I want sooo bad right now, need to find it! Now I’m off to school to write this test that we have today, wish me luck. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *