FALL IN THE CITY

Inne på Sweethause hittade jag något speciella cupcakes nämligen bacon cupcakes.. Vad tror ni haha? Jag älskar cupcakes och jag älskar bacon, men tillsammans vet jag inte.
At Sweethause I found these very special cupcakes, I mean I love cupcakes and I totally love bacon, but together? I dont know haha. Hittade detta nyöppnade mysiga restaurangen, blir absolut ett besök inom en snar framtid.
I found this cute new restaurant, I love the decorations outside. I have to come and try it out as soon as possible! Har en slags hat-kärlek till dessa djuraffärer, jag tycker hundarna är så söta och älskar att gå dit och mysa men samtidigt så tycker jag ju så synd om dom. De sitter där i fönstret varje dag och får ju inte alls så mycket kärlek eller utrymme som dom förtjänar.  
I have this hate-love kind of thing for these puppy stores, I love it because the puppies are so adorable but at the same time I feel so bad for them.. They deserve so much more space and love! Hösten är här och det här kan nog vara den absolut finaste årstiden i New York. Alla härliga varma färger i kontrast med höga skyskrapor, älskar det!
Fall has arrived to the city and it’s probably one of my favorite seasons! I love the contrast between the warm colors and the skyscrapers. Älskar verkligen det här vädret, perfekt att promenera runt i en stor stickad mysig tröja och en kopp te. Denna tröja kommer från LuLu*s och ni hittar den här.
I really love this weather, its perfect for big and cozy sweaters, like this one from LuLu*s, find it here

 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *