IN MY BASICS


Denim from Asos (here) / Knitted Sweater from LuLu*s (here) / Bag from Chanel / Shoes from Aldo 

  
Här är en outfit som jag verkligen känner mig bekväm i.. Basics är verkligen allt och man kommer så långt på det! Denna mysiga polotröja kommer jag förmodligen att bo i framöver, så himla härlig. Hoppas ni gillar denna outfit, nu ska jag göra mig i ordning och åka ner till Soho för lunch och planering av ett litet projekt tillsammans med Soyoon. Later!

I feel really comfortable in this outfit, it’s just so me… Guys I swear, basics is everything! Sometimes I try and overcomplicate things but I always go back to my basic kind of outfits. This sweater is already a favorite and I think I will wear it a little bit too much hah. I hope you all like this outfit. Now I’m off to Soho to meet Soyoon and plan something that we will be working on together. Later! x 

 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *