TREND ALERT

THE BLAZER 

En trend som jag verkligen gillar i höst är kavajen, det är en riktigt klassiker som alla borde ha i gareroben. Den svarta kavajen funkar alltid men i höst så är jag sugen på en i rutmönster, ungefär som den ni ser här över. Jag vill matcha den tillsammans med ett par cropped pants och en stickad tröja, så fint! Här nedanför har jag samlat några av mina favorit kavajer som ni kan hitta online för ett bra pris. x 

One trend that I really like this season is the blazer, it’s a classic piece that everyone should have in their closet. The black regular black blazer is a must have, but for fall I’m all about the check blazer, similar to the one above. I want to wear it with cropped pants and a knitted sweater, oh so pretty! I decided to collect all of my favorite budget blazers here for you.. I hope you like it  x 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *