BAGELS FOR BRUNCH

Sadelle’s, 463 W Broadway, NY 10012  

Igår så var jag och åt på Sadelle’s som ligger i Soho, det är känt för sina bagels så var helt klart tvungen att testa de. Vi beställde in lax och sen fick man tillbehör som tomat, cream cheese och lök. De hade även alla sorters bagels som de gick runt och delade ut, så man får i princip äta hur många som helst. Så gott! Vi testade även deras french toast som var så god, jag måste nog säga att denna tar över priset som ”bästa french toast” i New York. Förresten, idag när jag skulle välja ut bilder till detta inlägg så kände jag att något i den sista bilden såg bekant ut, ser ni det? Bella Hadid och Hailey Baldwin haha… Jag förstår inte hur kunde jag missa det? Jag tog enbart bilden för att visa er hur restauragen såg ut, haha så kul! x 

Yesterday I went to Sadelle´s in Soho, it’s a place known for their bagels. We ordered the house salmon and it came with a side of cream cheese, tomato, and onion. We got to try some different bagels, plain, raisin and everything, my favorite was the everything, so good. We also ordered the french toast and it was so good, I think it actually takes the price as ”the best french toast” in the city.. However, when I looked thorugh the pictures for this post I saw something that looked familiar in the last picutre, can you see it? Bella Hadid and Hailey Baldwin! I don’t understand how I missed them, I took this picture just to show you guys what the resturant looked like. Haha so funny. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *