BIKINI DAYS

Bikni from Nastygal (here) / Beach from St Lucia (Viceroy Sugar Beach) Beställde hem denna bikini innan vi åkte, hade egentligen planerat att få hem en annan men den hann tyvärr inte komma. Jag brukar alltid tro att jag ska gilla bikinis med färg och mönster och hit och dit men som med kläder så trivs jag bäst i det simpla. Denna var även lite roligare med en liten detalj på toppen, kommer som sagt från Nastygal. Nu ska jag sätta mig och svara på mail och plugga lite, later! x 

I ordered this bikini a couple of days before we left, I was actually planning on wearing another bikini but it didn’t make it in time. I always think that I’ll like colorful bikinis with prints and stuff but just like clothing I always end up with the simple styles. This one was also a little fun with the detail on the top. Now I have to go through some email and study as well, later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *