TEA O’ CLOCK

 

Tea time with my new bag from Oryany


 Spenderade min fredag tillsammans med Soyoon och fotade lite tillsammans. Strosade bland annat runt i West Village vilket var hur mysigt som helst men lite kallt, så nu måste jag börja klä mig varmare vilket jag inte tycker är så kul. Invigde min nya väska från Oryany i äkta läder, så fin liten detalj, gillar den verkligen. Ni får se den i en outfit senare men nu är det dags för mig att sova! x 

Spent my day together with Soyoon.. We strolled around in West Village which was so cozy but very cold. Now I really have to start to drress warmer! I also wore my new bag from Oryany, I really like it, such a cute bag and  the perfect size. I will show you more of it later!. x 

 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *