SOHO CASUAL

Bag from Oryany / Jeans from Asos / Top from Asos / Blazer from H&M Isabel Marant / Shoes from Adidas 

Här kommer en outfit som jag hade på mig i början av denna vecka, lånade denna blazer av Soyoon som kommer från samarbetet som H&M gjorde tillsammas med Isabel Marant. Älskar den! Här är även min väska från Oryany, den är så söt och passar minst lika bra till vadags som till lite festligare tillfällen.. x 

Here is an outfit that I wore in the beginning of this week, I borrowed this blazer from Soyoon and it’s from the collaboration that H&M did together with Isabel Marant. I love it! I’m also wearing my new bag from Oryany, it’s just so cute.. it’s also so good because it works perfect for an everyday use as well as for dinners and more dressed up occasions. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *