WHAT TO WISH FOR

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11. / 12. / 13. / 14.

Här kommer lite tips på vad man kan önska sig i julklapp, jag har aldrig problem med att hitta saker som jag vill ha.. snarare tvärtom! Har man svårt att komma på julklappar till andra så kan man kanske få lite ideér härifrån, jag personligen skulle bli glad för allt här ovan. Tiden går så fort och snart är det jul, det är bra att vara ute i god tid med julklapparna! 

Here are some ideas of what to wish for this christmas or maybe this can help you when shopping christmas gifts for others. I love everything above and I personally would be so happy for everything. Time flies and christmas is around the corner so it’s about time to start looking! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *