BEACHIN’

Dress from Delacy Clothing / Sandals from Hermes / Hat from David & Young 

Här kommer de sista bilderna från St Lucia. Den här klänningen har blivit en favorit i garderoben, det är ett bra basplagg som jag har använt så mycket. Den funkar bra på stranden, jag brukar resa i den och det är den perfekta vardagsklänning under sommaren. Sen skadar det inte att den är så mjuk och sitter så otroligt skönt, inga hårda kanter eller osköna sömmar. Förresten, har ni några önskemål angående inlägg så är det bara att kommentera, jag behöver lite idéer! x 

This are the last pictures from St Lucia. This dress has become a big favorite in my closet, it’s the perfect basic piece and I’ve used it so much. It works so well at the beach, I also like to wear it when I travel, and it’s the perfet everyday dress. And  the best part about it is how comfortable it is, so soft and no unfomfortable seams.. love it! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *