THE BEST COATS

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Här kommer några av mina favorit kappor just nu. Jag gillar den lite kortare modellen och har faktiskt köpt två nya i  just den modellen. En svart och sen den gråa här över, nummer 6, så glad att jag lyckades hitta den. Ni ska få se den på så snart som möjligt, så fin. Jag är verkligen en kapp-tjej haha, känner mig så bekväm i det jämfört med andra typer av jackor. Nej, nu måste jag sova eftersom jag är sjuk behöver jag all sömn jag kan få. Hoppas ni mår bra, vi hörs senare! x 

Here are some of my favorite coats,  as you can see, I really like the shorter style right now. I actually got two new coats that I’ll have to show you, one of them is number six… I love it! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *