THE WEDDING

Jag har fått många kommentarer med frågor angående vår förlovning och vårt bröllop. Det är så kul att ni verkar vara så nyfikna, jag tycker själv att det är så kul och det pirrar i magen då jag tänker på det. Så hur som helst så tänkte att jag skulle dela med mig lite av våra tankar och planer inför den stora dagen.

De första som vi började att fundera på var självklart vart vi ska ha bröllopet. Vi är bosatta i New York, men jag kommer från Sverige och han från Seattle, som ni ser är vi ju lite smått utspridda haha. Men eftersom att vi bor här i USA och jag vet att det är här som jag kommer att vara framöver så kändes Sverige faktiskt inte så aktuellt. Så efter mycket om och men så har vi i alla fall beslutat oss om att ha bröllopet någonstans i Kalifornien. Vart har vi ännu inte bestämt men vi har kollat runt lite i San Diego, LA och Malibu. Att hitta ett ställe som vi båda älskar till 100 procent är inte det lättaste kan jag ju säga!

Ceremonin kommer att ske traditionellt i en kyrka men resten av bröllopet vill vi ha utomhus. Jag vill ha på en ranch eller vingård, lite franskt inspirerat med en rustik känsla.  Jag tycker att det är svårt att förklara men vill ni få en bättre bild av det hela så kan ni läsa detta inlägg.    

Nu undrar ni säkert när vi ska ha vårat bröllop? Faktum är att vi inte har bestämt ett datum ännu. Vi ser ingen anledning att skynda på det hela men planen är i alla fall år 2017. Jag vill att vår dag ska vara perfekt och vill därför kunna ta min tid och planera allt i minsta lilla detalj. Personligen så tycker jag att halva nöjet ligger ju i planeringen, det är så himla kul, som en dröm.  Så nu hoppas jag att detta inlägg besvarade era frågor, undrar ni något mer så är det bara att kommentera. xx

 

I got a lot of questions about our engagement and wedding, it is so fun to see that you all are so excited. So in this post I wanted to share some of our wedding thoughts and plans. The first question that we faced was where we should have the wedding, I mean we live in New York, I’m from Sweden and he’s from Seattle haha. It was a little bit confusing but having the wedding in Sweden never felt that interesting to me. So after considering all our options we decided on California. We have been looking around in San Diego, LA, and Malibu but it’s hard to find a place that we both love.  We want to have the ceremony in a church and the reception outside, it’s hard to explain but take a look at my storyboard here to get the idea. So now the question about the date and I have to tell you that there’s no date yet. We have no reasons to rush, so the plan is 2017. I want our day to be perfect so I need all the time that I can get to plan everything. I mean it’s so much fun and such a dream to get to plan your own wedding. I hope that this post answered all your questions, if not feel free to leave a comment. x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *