LATELY THROUGH MY LENS

Det är inte ofta jag lägger upp bilder från Midtown, även fast det nog är här som jag spenderar mest tid. På denna gata jobbar även min älskling. 
I don’t post a lot of pictures from Midtown, which is kind of weird since I spend most of my time here. My love has his office on this street as well. Har bott i denna tröja de senaste dagarna, älskar den verkligen. 
I have been wearing this sweater seriously like every day this week. I really love it. Testade äntligen restaurangen ”The Heyward” i Williamsburg, det var ok. Gillade inredningen bättre än maten haha. 
I finally got to try the restaurant ”The Heyward” in Williamsburg, it was ok.. I liked the interior better then the food haha. Jag beställde pannkakor, förvånade?  Det var som sagt okej.. Blev glad då jag såg skålen med äppelmos som påminnde mig om pannkakorna jag brukade äta som barn i Sverige.
I got the pancakes, surprised? As I said, it was ok. The apple saude made me think of the pancakes I used to eat as a kid back in Sweden. En annan bild från Upper Midtown. 
Just another pic from Upper Midtown. Det blev kallt över en natt, så jag plockade fram min mössa som jag inte använt på ett bra tag. 
It got really cold, so I had to bring my hat out from the closet, haven’t used this one for a while. Var självklart tvungen att lägga upp bilden på solnedgången som jag tog från vår lägenhet, ni som följer mig på snapchat har redan sett. Men var tvungen, igen! 
I had to post this sunset picture that I took the other night. If you follow me on snapchat I guess you already seen this, but I had to post it, again! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *