A LITTLE BIT OF MAKE UP

För några dagar sen så hade Sephora 20% på hela sitt sortiment så jag var ju självklart tvungen att beställa hem lite smink. Det blev lite nödvändigheter som en ny setting spray eftersom min förra var slut, har aldrig testat denna från Urban Decay men har hört mycket bra om den så det ska bli spännande. Sen blev det lite annat som jag behövde, en ny beauty blender, en concealer, en highlighter från becca och en scrub för mina torra vinter läppar. Ska bli så spännande att testa allt! x 

I ordered some new make up the other day when Sephora had 20% off everything. I mean it was impossible to stay away hah! I got some necessities like a setting spray since I was out of my last one, I never tried this one from Urban Decay but I heard a lot of good things about it. I also got a new beauty blender, concealer from nars, highlighter from becca, and a scrub for my dry lips. I’m so excited and can’t wait to try it on! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *