CASUAL IN FUR

Faux Fur from Bikbok / Pants from PLT / Shoes from Adidas / Hat from Topshop 

Hej på er! De senaste dagarna har vart så hektiska att jag inte haft en sekund över. Vi flög till Seattle i Onsdags för att fira Thanksgiving och nu befinner vi oss i Vancouver. Samtidigt försöker jag även skriva ihop en 20 sidors uppsats som ska in på tisdag. Så ni får ha lite tålamod med mig just nu tills det lägger sig lite.. Här är i alla fall en outfit från några dagar sen, perfekta vardagsoutfiten. Hoppas ni gillar det! x 

Hi guys! The last couple of days has been crazy busy… We flew to Seattle (for Thansgiving) Wednesday afternoon and now we’re in Vancouver.  At the same time I’m trying to write a 20 page paper for school so… yeah I’m kind of struggeling right now to get everything together. So please, have some patience with me haha. Anyhow, here’s one of my favorite casual outfits from a couple of days ago, I hope you like it! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *