BUBBLE WAFFLES

Hej alla fina! Jag är tillbaka efter en helg i Settle och Vancouver där vi firade Thanksgiving. Har uppriktigt talat inte haft en sekund över denna helg.. Hur som helst så har jag haft det så mysigt tillsammans med min fiancé och hans fina familj. I Vancouver så hittade vi detta ställe där vi beställde dessa Bubble Waffles med Bubble Tea, har ni någonsin sett något liknande? Jag älskar ju att testa allt då det kommer till mat och särskilt sötsaker hehe.. och detta var så gott! Smakade ungefär som våfflor och så fick man lite sockervadd på toppen. Yum, måste försöka hitta något liknande här i New York! x 

Hi guys! I’m back after a very busy Thanksgiving weekend that I spent in Seattle and Vancouver. I literally did not have any time at all to update the blog or my Instagram.. Anyhow, I had a great time together with my fiancé and his amazing family. When visiting Vancouver, we decided to try this place and we ordered Bubble Waffles and Bubble Tea, have you ever seen something like this? I really love trying new things when it comes to food and sweets haha, and this was so yummy. It kind of tasted like waffles but better and I also got some cotton candy on top of it, I mean it can’t get better than that! x  

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *