INDIGO RD

Shoes from Indigo Rd, boots here (link

Hej fina! Hoppas att allt är bra med er. Jag har fullt upp i skolan så här i slutet av terminen. Kan inte vänta tills denna termin är slut! Hur som, här är några bilder mina nya boots från Indigo Rd. De är verkligen de perfekta vardagsskorna med många fina detlajer som fransarna, älskar det. Som ni ser så valde jag att matcha dessa med mina svarta jeans men funkar också så bra med mina blåa jeans. Ska visa er så fort jag får tid över! Vill ni få chansen att vinna dessa skor, så lägg upp er favorit höstoutfit på Instagram, använd hashtag #fringeforfall och #indigord och tagga @indigord. Good luck! x 

Hi guys! I hope you are all doing well, I’m struggling with my final weeks of school. Can’t wait until I’m done. Anyhow, here are some pictures of me wearing these new boots from Indigo Rd. It’s the perfect everyday kind of boot with a lot of fun details, like the fringe, love it! As you can see, I chose to pair them with my black jeans, but I have been wearing them with my regular denim as well. Both combinations looks so good, I have to show you asap. Post your favorite Fall OOTD on Instagram using #fringeforfall and #indigord and tag @indigord for a chance to win a pair! Good luck. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *