BEDROOM MOODBOARD

Får en del frågor om inredning och vår lägenhet och jag har inte riktigt svarat på de frågorna. Jag har en idée om hur jag vill att vår lägenhet ska se ut, men det så långt ifrån min vision just nu. Det är svårt att hinna med och prioritera då både jag och H har fullt upp hela tiden. Sen så är vi även lite olika, det är två viljor och två liv som ska hitta en balans.. Han har i vårt sovrum en gigantisk tv och ett stort fult skrivbord med två stora datorskärmar och det får mig att ge upp drömmen om ett fint sovrum . Imorgon kommer dock en kille och målar en av våra väggar i en liknande färg som ni ser över, jag tycker den färgen är så fin. Sen får jag succesivt jobba på att få sovrummet som jag vill ha det! x 

                                                                      

I get a lot of questions about interior and our apartment but I haven’t really been answering those questions. It’s kind of frustrating beacause I have this picture of how I want our apartment too look like but it looks nothing like that. It’s hard to find time and prioritize these kind of things, when both H and I has so much going on. We are also very different and stubborn so it’s hard to find a balance. Right now he has a big tv and a big desk with two computer screens in our bedroom, I mean that just makes me giving up the dream of that pretty bedroom haha. Anyways, tomorrow someone will paint our wall in similar color to the one above, I just love that color. After that I just have to slowly work on getting the bedroom the way I want it hah! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *