SEATTLE DAYS

Pike Place Market är vart man måste gå som turist, har vart här tidigare men det är alltid kul att komma hit igen. Detta är faktiskt den 33dje mest besökta turistattraktionen i världen.  
Pike Place Market is a must for every tourist, I’ve been before but it’s always fun to go. This is actually the 33rd most visited tourist attraction in the world. 
Vi hittade detta Ginger Beer ställe som sålde Ginger beer i olika smaker, så gott. I Usa är detta en populär dryck, jag gillade det inte i början men nu tycker jag om det mer och mer. 
We found this Ginger Beer spot, they had Ginger Beer in different flavors and it was so good! This is a very popular drink in the US, I didn’t like it at first but it’s growing on me. Visst ni att Starbucks kommer från Seattle? Vi besökte Starbucks Reserve där de rostar sitt kaffe, så mysigt och coolt ställe.
Did you guys know that Starbucks is originally from Seattle? We decided to visit this cool Starbucks roastery, such an intresting place. 
Stället är gigantiskt och man kan se på processen av rostningen. Även fast stället var lite turistigt så gillade jag verkligen idéen och atmosfären.
The place was huge and you could watch the roasting process. Even if the place was kind of touristy, I really liked the idea and the atmosphere. Kaffeprovning, jag dricker oftast inte kaffe, men var självklart tvungen att testa och det var faktiskt gott. 
Coffee tasting, I usually don’t drink coffee but I had to try some and it was actually really good. En bild från Downtown Seattle, tycker det påminner lite om Sverige om man tar bort alla skyskrapor. Det är mysigt och så mycket lugnare än New York. 
A picture from Downtown Seattle, without the skyscrapers it reminds me of Stockholm. It’s really cozy and very relaxing compared to New York. Vi brunchade på en restaurang som hette Stateside, jag åt svarta våfflor som var så goda!
We went to a cute restaurant called Stateside for brunch, I tried Black Waffles and it was super yummy! Det bästa av allt var inredning, alltså on point. Älskar det, fler ställen som detta i världen tack. 
The best part was the interior, I really love it, on point! Give me more places like this, thanks! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *