BASIC BLACK COAT

Coat – Here

Den här kappan är en av mina absolut favoritplagg. Den är lite kortare i modellen och lite ”kavaj-aktig” vilket jag verkligen gillar. Den funkar till allt och jag har på mig denna vardagligen till skolan, ska visa er en bättre outfit med den på asap. Finns även i andra färger, vilket jag hade vart sugen på om det inte vore så att jag ska spendera resten av vintern på varmare håll.  Kom hur som helst precis hem från en kväll ute vilket var så trevligt, lite mer bilder från det finns på min snapchat. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! x 

                                                                    

This coat is one of my absolute favorites. Its a little bit shorter and a little bit more ”blazer-ish” compared to my other coats. I wear this one like almost everyday and it works with everthing, so great. Anyhow, I just got home from a night our which was a lot of fun, more pictures on my snapchat guys. Now its time for me to sleep, later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *