THAT EXTRA DETAIL

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here

De senaste dagarna har jag börjat använda hatt igen. Jag brukade använda hatt för några år sedan men sen har den fått ligga på hyllan, men nu kändes det som om det var dags igen. Jag känner mig faktiskt fin i hatt och jag tycker att det ger den lilla extra deltajen till många outfits. Här över har jag samlat några av mina favoriter, gillar verkligen alla. Särskilt den gröna, hur fin är den inte? x

                                                      

I started to wear my hats again, I used to wear these kind of hats a couple of years ago but then I stopped for some reason(?)  However,  I really thought it was about time to start wearing them again and I just love it. It makes me feel pretty and it also adds that little extra touch to every outfit. I collected some of my favorites above, I really love the green one,  it’s so nice! x 

 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *