GOLDEN SOHO LIGHT

Booties from Zara / Jeans from Topshop / Sweater from Asos / Bag from Chanel / Hat from David & Young 

Hej! Här kommer äntligen en outfit, det var ett tag sen men det är så mycket svårare nu då det är kallare och solen går ner tidigt. Men i lördags då jag mötte Fanny var det så fint ute och man kunde nästan tro att det var vår, solen sken och jag kunde gå i bara stickad tröja. Hur skönt? Jag hoppas ni gillar denna outfit, lite annorlunda än vad jag brukar ha på mig, mer feminint. Jag trivdes i alla fall bra, här får ni även en liten glimt på mina nya älsklingsskor från Zara, in love! x
                                                      

Hi Guys! Here’s finally an outfit for you, it’s so much harder to take these now when it’s colder, and when the sun goes down earlier. Anyhow, when I met Fanny this Saturday the weather was just amazing, it almost felt like spring. The sun was shining and I walked around in this sweater without feeling cold, so nice! I really hope you like this outfit since its a little bit different from what I usually wear. I would say it’s a little bit more feminine, you also get a sneakpeak of my new Zara booties, I’m in love! x 

 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *