WHAT TO WEAR FOR CHRISTMAS

Här har jag gett lite tips för er alla som inte vet vad ni ska ha på er på julafton eller julbordet eller något annat festligt tillfälle. Har lagt upp det under några kategorier som nog passar de flesta personligheterna där ute. Själv är jag helt klart i kategorin ”The Comfy Christmaser,” men firar faktiskt jul på varmare breddgrader så vi får se vad de blir för mig, beachy santa kanske i en röd bikini?  x
                                                      

I collected my best tips for you who don’t know what to wear for Christmas and all the festive days in December. I decided to put it in different categories and I hope you all can find yourself into one of these. I’m defintely ”The Comfy Christmaser,” but since I’m spending my Christmas on the beach I’ll probably go for a beachy santa or something in a red bikini! x


The Comfy Christmaser – if you like being comfortable but still looking good
1 / 2 / 3 / 4
Lady in red – if you feel classy and likes to go all in 

1 / 2 / 3 / 4  
Christmas in Velvet –  If you want to be fashionable and christmassy, velvet is a big trend right now!
1 / 2 / 3 / 4


Gltter and Glam – if you want to keep the christmas spirit but red isn’t your best color
1 / 2 / 3 / 4

Santa’s little helper – if you like to keep it flirty and fun 

1 / 2 / 3 / 4

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *