SOHO BOUND

Coat from Topshop (here) / Sweater from Asos / Jeans from Topshop / Shoes from Aldo / Bag from Oryany & Chanel 

Hej fina ni, hoppas att allt är bra med er! Jag är nästan klar med skolan nu, bara en vecka kvar vilket är så skönt. Då jag är klar med terminen så åker vi iväg till Bahamas, som jag längtar. Den här outfiten hade jag på mig häromdagen, men det var alldeles för varmt. Vad är det som händer, det är liksom 17 grader i December? Crazy bananas! Men jag är absolut inte den som klagar. Nu är det dags för mig att hoppa i säng, vi hörs imorgon! x 
                                                      

Hi guys, I hope you are all doing well. I’m almost done with school now, I just got one more week which feels amazing. When I’m done with this quarter, my fiancé and I are going on vacation to Bahamas! Can’t wait. Anyhow, I wore this outfit a couple of days ago and I was way too warm, I mean 17 degrees in December, what’s going on? Crazy Bananas! But I’m not the one who complains about that. Now it’s time for me to sleep, later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *