SNEAKERS

Hej på er, hoppas att allt är bra med er! 
Jag tänkte att jag skulle visa upp mitt senaste inköp för er.  Jag brukar inte visa er så ofta vad jag köper men nu på vintern då det blir mörkt tidigt och det är svårt att få tillräckligt med material till bloggen så fick detta bli ett inlägg. Sneakers har ju vart populärt ett tag nu och eftersom jag absolut gillar det så var det dags för ett par nya, lite annorlunda. De här kommer från Puma och är från Rihannas kollektion och jag lyckades hitta dessa på Shopbop. Så glad!! De är så snygga på och jag ska visa er en outfit så snart som möjligt! x 

                                                      

Hi Guys, I hope you are all doing well. 
I thought that I was going to show you my latest purchase. I usually don’t show you what I buy but since it’s so hard to get material for the blog I’m just gonna go with this. Sneakers has been so popular lately and I really liked it. So I decided to get myself a new pair and these really got my attention. These are from Puma, designed på Rihanna and I found them at Shopbop. I’m so happy I got my pair, I’ll show you these badboys in a outfitpost asap! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *