CHRISTMAS AT FIFTH

Eftersom att jag i söndags ville få lite julkänsla så bestämde jag mig för att promenera längs Fifth Avenue. Efter några gator var jag dock tvungen att vända om eftersom att jag var aldelles för trött för att slita mig fram bland alla turister. Jag lyckades i alla fall spana in The Plaza Hotel och Tiffany’s vilket är tvä klassiker här i New York. Hur fint är det inte? Nu hoppas jag faktiskt på lite snö för att då den där jul-känslan, men med 19 grader så är jag lite tveksam haha. x
                                                      

These are some pictures that I took this weekend. I wanted to get some Christmas feeling so I decided to go and look at the Christmas decorations at Fifth Avenue. However, after a couple of blocks I decided to turn around because I was fighting through the streets with thousands of tourists haha. At least I got to see Plaza Hotel and the Tiffany’s building, two classics here in New York. Now I’m actually hoping for some snow, just to get that Christmas spirit, but with 19 degrees I doubt my chances.  x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *