STOPPING TRAFFIC

Pants from PLT / Turtleneck from Aritzia / Shoes from Puma by Rihanna / Bag from Givenchy 

I söndags skulle vi promenera i det fina vädret så jag valde att klä mig bekvämt. Det blev helsvart tillsammans med mina nya favorit sneakers. Jag klär mig ofta i helsvart till vardags eftersom att det är så enkelt och bekvämt. Som ni ser var det ganska blåsigt så var tvungen att sätta upp håret i en toffs och hålla i det för att se någorlunda normal ut haha. Hoppas ni gillar denna outfit, lite mer casual än mina vanliga outfits. x 
                                                      

On Sunday we decided to go on a walk to enjoy the nice weather, so I wanted to dress comfortable. I ended up in this all black outfit, not surprising at all since I usually wear all black beacuse it’s so simple and easy. As you can see it was kind of windy, I had to put my hair up and also hold it to look kind of normal hah. Anyways, I hope you will like this outfit, a little bit more casual compared to my other outfits. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *