FAVORITE DESIGNER BAGS

Tänkte köra en liten uppföjare på mitt senaste inlägg om designer väskor som ni hittar här. Nu vill jag dock tipsa om mina absoluta favoriter, alla är väldigt klassiska och stilrena vilket är ett måste för mig. Just nu så har jag Gucci’s Dionysus i mitt huvud och kan inte riktigt släppa den. Första gången jag såg den så tyckte jag inte alls om den och nu älskar jag den, lite kul hur det kan ändras. Älskar dock Chanel väskor, man vet att deras väskor alltid kommer att funka och jag ser det absolut som en investering eftersom att priserna ökar varje år. Jag håller redan på att spara mina pengar och funderar mycket på vilken väska jag ska köpa härnäst. Vilken skulle ni satsa på? x 
                                                      

I wanted to follow up on my last post (here) about designer bags, and this time show you guys some of my favorites. These are the bags that I would suggest buying, all of them are timeless, classic, and won’t go out of style. Right now, I just can’t get Gucci’s Dionysus bag out of my mind.. At first sight I didn’t like it at all, but now I love it, so funny how it can change like that. However, Chanel will always be my favorite brand when it comes to bags.. It just always feel like a safe card because we all know that they will always be in style. It is also an investments since the prices increase every year. I already started to save up my money for my next bag, which one would you go for? x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *