MOVING TO….

Så nu tänkte jag äntligen berätta för er att jag kommer flytta till L.A över vintern. Jag kommer att bo där i 2-3 månader i början av 2016. Jag älskar verkligen Los Angeles och tycker att det ska bli så himla kul! Vi funderar på att flytta dit i framtiden, så det blir som ett litet test för att se om vi kommer att trivas. Kommer även kunna fokusera och utveckla bloggen då vilket jag verkligen ser fram emot. Så finns det någon i L.A som skulle vilja hänga lite då jag är där så hör av er! x 
                                                      

So now it’s finally time to tell you more about my plans for this winter. I will move to L.A for 2-3 months in the beginning of 2016!! I really love Los Angeles so it’s going to be so much fun. Since we are planning on moving there in the future this will be a good way to see if we like it or not. I will also have a lot of time to work and develop my blog which I really look forward to. Wiho, can’t wait!  x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *