JANE KONIG STAR-TAG COMPETITION

Hej på er! Här kommer en liten tävling för er som en liten julklapp från mig. Ni har chansen att vinna ett valfritt Star Tag Halsband från Jane Kønig. Jag är inte mycket för smycken men just dessa simpla, enkla halsbanden älskar jag. Dessa Star Tag Halsband symboliserar olika stjärntecken, så man kan antingen välja sitt eget stjärntecken eller så väljer man den som man tycker är finast. Vill ni se alla olika alternativ som färger och stjärntecken så kan ni kika på Jane Kønigs hemsida här. Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att kommentera detta inlägg och glöm inte att lämna er email, lycka till! x 
                                                     

Hi guys! Here’s a little competition for you as a christmas gift from me. One lucky person will be able to win a Star Tag Necklace from Jane Kønig. I’m not really that in to jewelry but this necklaces are so nice and simple and I love them. The Star Tag represents the twelve different Zodiac signs, so you can either pick your own or just pick the one you like the best. If you want to take a look at all the different alternatives, you can visit Jane Kønigs website here. All you have to do to join the competition is to comment this post and don’t forget to leave your email. Good luck! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *