SNEAKERS

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Sneakers kan ju vara en av de bästa och skönaste trenderna någonsin. Alltså, hur lyxigt är det inte att få vara snygg och bekväm på samma gång, jag älskar det! Sneakers är ett bra alternativ om man vill  ”klä ner” en outfit, jag skulle definitivt matcha mina med ett par kostymbyxor och en skjorta. Så snyggt och enkelt! Har samlat några av mina favoriter, jag är själv riktigt sugen på ett par gråa, kanske nummer 2, så snygga! x 
                                                     

Sneakers must be one of the best and most comfy trends ever. I mean it’s so just so great, being trendy and comfortable at the same time, I love it. Sneakers is such a good alternative if you want to ”dress down” your outfit, I would wear mine with cigarette pants and shirt, cool and casual. I collected some of my favorites here for you guys, I really like the grey ones! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *