THAT SWEATER

Sweater from Windsorstore / Sunglasses from Illesteva / Bag from Chanel 

Nu har kylan kommit hit och jag kan väl inte säga att jag direkt älskar det. Men jag fick chansen att ha denna mysiga tröja på mig som jag matchade väldigt casual tillsammans med jeans och ett par boots. Perfekt vardagsoutfit! Det här är mina sista dagar i New York på flera månader vilket känns så himla konstigt. Vi åker till Bahamas på måndag och sen ska jag spendera lite tid i Sverige innan jag åker vidare till L.A. Juste, är också klar med denna termin och fick A i alla mina kurser, så skönt när hårt arbete lönar sig. Wiho så nöjd! x 
                                                     

Now New York is also starting to get really cold and I can’t say that I love it. However, I got the chance to wear whis cozy sweater and I paired very casually with my jeans and boots. Perfect everyday outfit! These are my last days in the city for a couple of months which feels really weird.. We are going to Bahamas and then I will spend some time in Sweden before I go to L.A. Btw, I’m done with this quarter now and I got A in all my classes, it’s so amazing when hard work pays off, so happy! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *