LATLEY THROUGH MY LENS

Lunch på Hundred Acres i South Village. Mysigt ställe och bra mat, vill även testa deras brunch!
Lunch at Hundred Acres in South Village. Such a cozy place and good food, really want to try their brunch!  Greenwich Village, absolut ett av mina favoritområden i New York. Hit kommer jag gärna för att promenera och äta, så många bra restauranger. 
Greenwich Village, one of my favorite areas in New York. It’s a really cozy place to walk around and you can find plenty of great restaurants. Le Pain ligger i princip överallt, lunchar ofta här på vardagar tillsammans med min dator haha. Min favorit är deras tartines, antingen avocado eller smoked salmon, yum! 
 Le pain is everywhere here, I often come together with my computer for lunch on weekdays. My favorite is the tartines, avocado or smoked salmon, yum! I New York är man aldrig ensam haha. Här i Bryant Park trängdes hundratals människor på isen, förstår verkligen inte hur det gick att åka. 
You are never alone in this city. Hundreds of people were ice skating in Bryant Park, I really didn’t understand how that worked, it’s too crowded. Nu när det börjar bli kyligt ute så har jag bytt uteserveringarna till mysiga varma krypin. Detta är klassikern The Smile som ligger i Noho. 
Now when the cold is here, I prefer cozy places like this one called The Smile, located on Bond St in Noho. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *